
Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararı ile; Cumhurbaşkanlığı danışmanları olarak Orhan Karakurt ve Cengizhan Başaran atandı.
Resmi Gazete’nin bugün yayımlanan sayısında Cumhurbaşkanlığı Danışmanlığına iki yeni ismin atandığı belirtildi.
Yeni atama kararına göre; Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla danışman olarak Orhan Karakurt ve Cengizhan Başaran atamaları gerçekleştirildi. İlgili atama kararları Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı hakkındaki hazırlanmış olan kararnamaenin 12’nci ve 13’üncü maddeleri gereği yapıldı.
ORHAN KARAKURT, ŞARKICI GÖKHAN ÖZOĞUZ’A “EDEPSİZ” DEMİŞTİ!
Orhan Karakurt, Erdoğan’ın katıldığı organizasyonlarda yıllar içinde boy gösteren ve organizasyonların sunuculuğunu yapan bir isim olarak biliniyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verdiği destek nedeniyle şarkıcı Gökhan Özoğuz hakkında “edepsiz” demesiyle gündeme gelmişti.
Orhan Karakurt ayrıca, eski AKUT Başkanı Nasuh Mahruki’nin “İstifam Karakurt liderliğindeki komplo siyasi baskılarından etkilendi”. sözleriyle bir süre gündemde kalmıştı.
Cengiz Başaran ise Batman’ın son İl Kültür Müdürü idi.